Ljubisa.Trivkovic1Poštovane kolege,

Moje ime je Ljubiša Trivković.
2015. godine sam završio osnovne studije, a 2016. master studije na studijskom programu PROIZVODNO MAŠINSTVO, smer SAVREMENE TEHNOLOGIJE OBLIKOVANJA MATERIJALA. Od strane Fakulteta tehničkih nauka mi je uručena diploma za najboljeg studenta iz oblasti mašinskog inženjerstva.
Znanja stečena na Fakultetu tehničkih nauka sam 2016. godine počeo primenjivati u Slovenačkoj firmi “INSTITUT ZA VARILSTVO D.O.O”. Svoja znanja sam proširio specijalizacijom za Međunarodnog inženjera zavarivanja (IWE) i Međunarodnog inspektora zavarivanja (IWI-C). Zadužen sam za obuku i sertifikaciju lica za NDT, sertifikaciju zavarivača, ispitivanje zavarenih spojeva, kvalifikaciju tehnologije zavarivanja, mehanička ispitivanja materijala i upravljanje platforme “DISTANCE LEARNING” preko koje vršimo obuku IWE/IWT.

U ovako svestran i dinamičan posao sam samouvereno zakoračio jer sam bio siguran da trud i zalaganje koje su uložili profesori i njihovi saradnici sa Departmana za proizvodno mašinstvo, daju dobru osnovu za inženjersko razmišljanje i donošenje brzih i ispravnih rešenja. Kako FTN i Departman za proizvodno mašinstvo prate novitete, trendove i aktuelnosti, nećete biti uskraćeni za saznanjima na svetskom nivou. Bićete rame uz rame sa kolegama iz drugih država i sa drugih visokoškolskih ustanova. Timski rad i želju za rešavanjem inženjerskih problema će u vama probuditi vrhunski tim stručnjaka sa međunarodnim priznanjima. Bitno je napomenuti da i kad uspešno završite obrazovanje i uđete u poslovne vode, znate da na Fakultetu tehničkih nauka uvek imate otvorena vrata.

Ljubisa.Trivkovic2