U petak 17.05.2019. godine na Fakultetu tehničkih nauka prezentaciju su održali predstavnici francuske kompanije Le Belier, koja posluje u okviru auto-industrije.

Ova kompanija će za 10 najboljih studenata obezbediti sjajne mogućnosti za plaćenu šestomesečnu stručnu praksu u okviru programa „Inženjerski start“, uz obezbeđen smeštaj i hranu. Studenti će uz iskusne mentore imati priliku da naprave prve inženjerske korake u sektorima Proizvodnje, Alatnice, Održavanja, Industrijalizacije i Kvaliteta.

S obzirom da kompanija ima 10 fabrika u Francuskoj, Meksiku, Mađarskoj i Kini, karijera u Le Belieru otvara vrata učenju od iskusnih inženjera iz celog sveta.

 

Prijavljeni kandidati će imati priliku da kroz organizovanu posetu proizvodnom pogonu u Kikindi detaljnije upoznaju sa procesom proizvodnje.

Prijave za konkurs traju do 28. maja, a detalje možete videti na priloženom plakatu i na u linku, gde se možete prijaviti:

https://poslovi.infostud.com/posao/Praksa-Inzenjerski-start/Le-Belier-Kikinda/256648?esource=search&emedium=3&item_index=26

 

2019v plakat A3 Ing start lebelier 2019 05 PRINT