Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da organizujemo demonstraciju najnovije i revolucionarne merne opreme Alicona Bruker, koju zastupa kompanija EMUS iz R. Hrvatske.  Demonstracija  će se održati 23. i 24. maja od 12h na Departmanu za proizvodno mašinstvo (laboratorije G2 i V4-6) Fakultet tehničkih nauka - Novi Sad.

 

Merna oprema kompanije Alicona Bruker je rezultat naprednih istraživanja i razvoja, sa fokusom na inovaciju i kvalitet. Ova demonstracija pružiće Vam jedinstvenu priliku da se upoznate sa naprednim funkcionalnostima optičke merne opreme, InfiniteFocus G6 i InfiniteFocusSL  koja će vam pomoći da poboljšate efikasnost i tačnost merenja u vašem poslovanju.

 

Tim stručnjaka iz EMUS-a će biti prisutan tokom demonstracije kako bi odgovorio na sva vaša pitanja i pružio Vam dodatne informacije o njihovim proizvodima. Imaćete priliku da iskusite prednosti optičke merne opreme na licu mesta i uvidite kako možete unaprediti vaše procese merenja. Naravno, slobodni ste da donesete vaše uzorke za merenje.

 

 

v 2023 Alicona cover