Dragi studenti,

Imamo lepu vest za vas! SIEMENS, svetski lider u industrijskoj tehnologiji, organizuje jedno nezaboravno takmičenje u Minhenu. Ovaj prestižni događaj pruža vam priliku da pokažete svoje kreativne sposobnosti i veštine u modeliranju.

Takmičenje se održava u NX CAD-u, vodećem softveru za 3D modeliranje. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo u korišćenju ovog alata, imate priliku da se prijavite i učestvujete. SIEMENS je obezbedio pristup SIEMENS Xcelerator Academy portalu, gde možete pronaći sve materijale i video uputstva za korišćenje NX CAD-a. Ovo je idealna prilika za vas da steknete nove veštine i usavršite se u svetu industrijskog modeliranja.

 

Prijavljivanje na portal se vrši putem vašeg postojećeg SIEMENS naloga ili fakultetskog naloga. Ne gubite vreme i iskoristite ovu jedinstvenu priliku da pokažete svoj talenat i znanje. Naša kompanija prepoznaje vaš potencijal i verujemo da imate sve što je potrebno da postignete izvanredne rezultate.

Detalje o takmičenju i prijavu možete pronaći na sledećem linku: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7069273610019815424?updateEntityUrn=urn%3Ali%3Afs_feedUpdate%3A%28V2%2Curn%3Ali%3Aactivity%3A7069273610019815424%29.

Ne propustite priliku da se istaknete, povežete sa profesionalcima iz industrije i pokažete svetu svoje sposobnosti u modeliranju. Prijavite se već danas i budite deo ovog nezaboravnog takmičenja koje će vam doneti vredne nagrade i priznanje.

Srećno svim učesnicima! #SIEMENSTakmičenje #Modeliranje #NXCAD