U SREDU 20.3.2024. godine od 13.00 u SVEČANOJ SALI FTN-a održaće se prezentacija kompanije GRUNDFOS SRBIJA DOO iz Inđije.
Kompanija Grundfos je internacionalna kompanija koja postoji više od 75. godina i trenutno zapošljava više od 20.000 radnika širom sveta. Kompanija se bavi proizvodnjom pumpi za vodu, sa ciljem zaštite, poštovanja i unapređenja toka vode.
Kompanija je u prethodnom periodu zaposlila veliki broj mladih inženjera mašinstva, elektrotehnike, mehatronike, industrijskog inženjerstva i drugih srodnih disiplina, kao i studenata koji su putem stručne prakse ostali i zasnovali radni odnos.
Grundfos Srbija doo je dobitnik sertifikata Top Employer u Srbiji za 2024. godinu, što je znak koliko se u kompaniji vodi računa o zaposlenima. Kompanija je Platinum učesnik na predstojećem sajmu zapošljavanja i praksi za studente mašinstva i saobraćaja pod nazivom CAREER FAIR koji će se održati u aprilu ove godine na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.
U okviru prezentacije kompanija će prikazati različite mogućnosti zaposlenja inženjera tehničke struke, kao i realizaciju plaćenih stručnih praksi studenata.