Kompanija MTU Maintenance Serbia poziva entuzijastične i motivisane studente završnih godina osnovnih i master studija, koji bi želeli da se prijave za stručnu praksu i pridruže se timu inženjera.

Budući praktikanti bi praksu sticali kroz podržavanje tekućih i svakodnevnih projekata i operacija, a kroz zadatke procesnih inženjera i inženjera opravke.

Ovo je jedinstvena mogućnost da studenti završnih i master studija steknu svoje radno iskustvo u dinamičnom i podržavajućem okruženju u visoko-tehnološkoj kompaniji u avio-industriji.

Pripravnički staž je plaćen, a link za konkurisanje potencijalnih kandidata ka otvorenim pozicijama možete pronaći OVDE.

 

O kompaniji:
Kao vodeći nemački proizvođač motora, MTU Aero Engines spada među najbolje na svetu. Kompanija razvija, proizvodi, prodaje i održava civilne i vojne avionske motore svih klasa potiska i snage kao i stacionarne industrijske gasne turbine. Sa oko 11.000 zaposlenih, prisutan je u svim važnim regionima i na tržištima.
U Staroj Pazovi, nedaleko od beogradskog međunarodnog aerodroma, nalazi se najsavremenije postrojenje za popravku delova motora: MTU Maintenance Serbia koja posluje u okviru kompanije MTU Aero Engines, koja već duži niz godina dobija nagradu za najboljeg poslodavca u Nemačkoj.

MTU po prvi put podržava dualnu obuku van Nemačke, sarađujući sa univerzitetima, školama i Vazduhoplovnom akademijom u Beogradu. Zajedno obučava buduće stručnjake koji će ojačati prvoklasni tim u MTU-u i koji se raduju uzbudljivom poslu u visoko-tehnološkoj industriji kao što je vazduhoplovstvo. U ponudi je mogućnost za rad u inovativnoj i visokotehnološkoj vazduhoplovnoj industriji na odgovornim i izazovnim zadacima. Kompanija je posvećena  izgradnji kulture orijentisane na ljude sa visokim fokusom na dobrobit zaposlenih. Ulaže se u profesionalni i lični razvoj svakog od  zaposlenih, nudeći sveobuhvatne treninge i obuke “skrojene po meri” zaposlenih.