2019 ATB prezentacija3Aleksandar Kovač, diplomirani inženjer mašinstva, tehnički direktor i šef Odeljenja inženjeringa i Kristina Vujkov, diplomirani inženjer elektrotehnike, interkompanijski menadžer  za razvoj novih proizvoda,  prezentovali su  više aktuelnih  razvojnih projekata različitih vrsta elektromotora, na temu „PRAKTIČNA ULOGA INŽENjERA U SAVREMENOM RAZVOJU I PROIZVODNjI ELEKTROMOTORA PREMA ZAHTEVIMA KUPACA“. Kroz ovu prezentaciju pokušali su da približe svojim kolegama izazove sa kojima se susreću kao i načine na koje dolaze do rešenja.

Studentima je prezentovan proizvodni program kompanije koji čine niskonaponski i visokonaponski asinhroni elektromotori, sinhroni i asinhroni hidro i vetro generatori, inženjering u oblasti  rudarstva i energetike, remontne usluge i isporuka malih hidro elektrana po principu "ključ u ruke.

Kompanija ATB SEVER proizvodi elektro motore i generatore prema zahtevima kupaca koji zadovoljavaju najstrožije tehničke karakteristike za rad u specifičnim uslovima, a svoje proizvode plasira na gotovo svim kontinentima. Više informacija na sajtu kompanije www.sever.rs

Više informacija o mogućnostima zapošljavanja i realizacije stručne prakse u ovoj kompaniji možete dobiti slanjem e-mail-a na adresu Odeljenja za ljudske resurse u kompaniji ATB SEVER: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..